21 интересни идеи за подарък за любимата жена

by Мариела К.
21-идеи-подаръци-за-нея

Обикновено, когато става дума за подарък, посветен на любима жена, без значение дали ще е съпруга, приятелка, колежка, майка или дъщеря – всеки от нас мислено се раздвоява между представата за необходимо и красиво. Винаги се колебаем, съмняваме, търсим предложения от втори… трети човек, а накрая рядко сме удовлетворени от избора си. Не защото не е правилен, а защото е взет в последния момент, победил надпреварата с останалите ни идеи поради някаква причина. Често тази причина е съпътствана с детайли като цена, търговски вид или практичност. След тези мъчителни дилеми, оставаме с мисли за това как би реагирала отсрещната страна, ако бяхме избрали нещо друго и така порочният мисловен кръг предизвиква в мозъка ни чувство за безсилие, несигурност и дори обърканост всеки път, когато се наложи да избираме нов подарък.

За жените е нещо като вроден инстинкт желанието да бъдат изненадвани. По природа те обичат да получават подаръци и да ги колекционират в съкровищницата от спомени, която рисува произхода на всяка вещ около тях. Не е тайна обаче, че ако попитате една жена какво би желала да ѝ подарите – тя в повечето случай няма да бъде напълно откровена в отговора си. Най-малкото, защото ви обича твърде много и не иска да изпразни джоба ви за неща, които не са с някакво полезно приложение. Клише е, че жените не знаят какво искат. Напротив, те са целеустремени по природа, знаят точно къде се намират във всеки един момент и винаги могат да получат онова, което искат наистина силно. За съжаление обаче, на всички тези качества понякога контрастира мълчанието и именно то е първоизточника на проблемите с откриването на перфектния подарък.

Ето защо ние ще ви предложим 21 от най-често срещаните желания на нежния пол. Не се съмнявайте! Жената, която искате да изненадате, си е мислила за всяко едно от тези 21 неща, макар и в различен момент от живота ѝ.

1. Ваучер за студио за красота/ ваучер за масаж

Какво по-добро от СПА? Не, няма как да объркате нещо с подобен подарък. Всяка жена обича да бъде обгрижвана, дори и онази, които твърди обратното. Все пак жената е богиня, истинска Афродита, която заслужава от време на време да се потопи в извора на вечната красота.

ваучер за масаж спа

2. Декоративна/природна козметика

Жените хвърлят луди пари за козметика. И тук не можете да сгрешите в избора си. Кремове, шампоани, душ-гелове, гримове, лакове за нокти… в 21 век няма жена, която да не изпитва слабост поне към едно от тези неща. Това е още едно от нещата, в които не можете да сбъркате.

подарък козметика

3. Бельо

Макар и не всички, повечето жени обичат да прекарват известно време пред щандовете за бельо. Разглеждат цялостния вид, проверяват материята и еластичността. Ако сте забелязали, че жената, на която търсите подарък, има слабост към бельото – ето това е перфектният подарък за нея. Изненадайте я с нещо практично и същевременно любимо за нея.

дамско бельо

4. Курс по танци, латино, зумба и други

Напоследък стана модерно всички да ходят на танци. Всяка жена жадува да види изражението на приятелките или колежките си, когато се похвали с посещенията си на нещо подобно. Единственото, което може да стане, ако ѝ подарите курс по танци, е да видите жената до вас щастлива, енергична, мотивирана и с доста подобрено самочувствие.

танци

5. Цветя, шоколад (обичайното)

Да, няма лошо да заложите на сигурното! Това е подарък, с който няма как да сгрешите. Ако жената, за която е предназначен, е вашата любима – добавете вечеря на свещи към общата картина… и voalá! От жената до вас няма да има по-щастлива.

6. Екскурзия в страната или чужбина

Имате желание да направите скъп подарък? Няма причина да не подарите: ПРИКЛЮЧЕНИЕ. Една екскурзия предлага точно това – приключения, нови места и нови хора, които после се превръщат в прекрасни, незабравими спомени. Казват, че светът е малък, но това не е причина да се лишим от опознаването му. Всяка жена обича да пътува! Споделете предизвикателството като ѝ подарите шеметно приключение, в което може и вие да се включите.

7. За жените, които обичат да четат – книга

Книгата е най-универсалният подарък, когато искаме да слеем полезното с практичното. Ако жената отсреща цени хубавите книги – отправете се към най-близката книжарница. По пътя мислете за автор, заглавие, жанр… претърсете всяко кътче на спомените си. Помислете за нещата, които ви е споделила, когато последно сте се заприказвали за книги. Така наистина ще успеете да намерите перфектния подарък.

8. Фотосесия

В ерата на фейсбук стана модерно да си имаш собствена фотосесия. Всеки може да вдигне телефона или фотоапарата си и да направи снимка, но най-впечатляващи си остават снимките от професионални или тематични фотосесии. Едва ли някой би отрекъл, че всеки от нас тайничко желае да е модел за един ден, а после всички да разберат. И да му завидеят. Благородно. Но най-хубавото е, че подобни снимки са перфектен спомен, който да показваме на следващите поколения.

фотосесия

9. Подарък със снимка: фотоалбум, колаж, каменна плоча или пъзел, които да сглобите заедно

Каквото и да изберете, отново не можете да сгрешите. Фотоалбумите са сред най-любимите вещи на жените. Освен съкровищница от спомени, те са и истински извор за истории, случки и събития, които стоплят сърцето на всеки един от нас, докато ги споделя с човека отсреща. Снимките със забавни колажи също са чудесна идея. Те ще предизвикват усмивка у човека, на който са посветени, всеки път, когато ги погледне. Пъзелите със снимка също са перфектна идея, още повече, ако изобразяват снимки от пътувания или скъпи моменти заедно. Докато сглобявате парченцата заедно, винаги ще можете да видите много повече от снимката, отколкото в цялостния ь вид. Всяко парченце ще носи елемент, на който със сигурност не сте обръщали особено внимание преди. Освен забавно, сглобяването на пъзела ще ви накара да разгледате снимките си по един нов, интересен и вълнуващ начин.

пъзел със снимка

10. Билети за концерт или театър

Културните събития също са добър избор, когато човекът отсреща е ценител на хубавата музика или на театралните представления. Билетите за опера и театър са сред най-актуалните подаръци в чужбина. Ако жената до вас е ценител, подарете ѝ една вечер на подобно място и тя винаги ще си спомня с усмивка за него.

11. Ключодържател/запалка със снимка

Ключодържател, запалка, а дори и амулет-кутийка, в чиято сърцевина се крие ваша или обща снимка… Всичко това прави обикновената вещ в скъпо съкровище. Да не забравяме, че собственият дизайн придава още по-голяма уникалност на предмета. Ако все още не сте попадали на тази концепция за подарък – не се притеснявайте, защото това е нещо ново, иновативно и оригинално. Това е особен тип подарък, защото тя ще го носи постоянно със себе си, ще прави впечатление на приятелите и колегите ѝ. Идеята, която вложите в подаръка, ще е онова, за което тя ще говори пред всички, когато я попитат за него. Не забравяйте, че оригиналната идея гарантира и нейната привързаност към подаръка.

12. Бутикова торта или бонбонен букет

Тези две сладки изобретения на творческия ум, съчетават красотата и изкушението по неописуем начин. Едва ли има жена, която не би се поддала на примамливото изящество, което имат. Научно е доказано, че сладкото предизвиква щастие у всекиго, заради притока на ендорфини в мозъка след една хапка от любимия шоколад. Подобен подарък със сигурност е отлично решение, когато става дума за нежния пол!

торта

13. Домашен любимец

За онези, които си нямат, а обичат животните, това ще е не просто подарък, а истински празник по посрещането на нов член в дома! Зайчета, хамстери, морски свинчета, чинчили, котенца, кученца, папагали, рибки… голямо разнообразие от животни чака своя любящ стопанин във всеки по-голям зоомагазин. Или приют. Така ще направите щастлива не само жената до вас, а и душичката, която оставите на нейните грижи.

Ако решите да ѝ подарявате домашен любимец, предварително се информирайте дали има възможност да го гледа, да отделя достатъчно време и грижи за него.

зайче

14. Домакински уред

Въпреки, че поставихме на преден план неща, свързани с вътрешното АЗ на жените, дойде време да потърсим подарък и през погледа на жената – домакиня. Колкото и да искаме да се поглезим на своя ден, да се почувстваме специални – винаги идва моментът на усамотението ни в кухнята. Ето защо кухненските уреди и принадлежности не винаги са най-лошият избор за подарък. Именно полезността им ги прави ценни и важни, макар и в битов план.

15. Шал

Шалът е чудесен избор за практичен подарък за дамите. В зависимост от сезона и повода, изберете такъв, който е най-подходящ. Ако решите, може да го комбинирате с шапка и ръкавици в един тон, за да бъде практичен комплект за по-хладните месеци. Със сигурност вашата дама ще се зарадва на подобно решение.

16. Бижута

Бижутата са най-добрият приятел на всяка жена. Обеци, колиета, пръстени, часовници – всичко това ще бъде причина за искрена усмивка на щастие от страна на любимата жена. Преди да изберете комплект или отделно бижу, поинтересувайте се какъв е нейният вкус, какви предпочитания има и др. Със сигурност изборът на бижу за подарък е сполучливо решение в женските очи.

17. Персонализирана възглавничка с надпис

Невинаги е задължително подаръкът към любимата жена да бъде много практичен. Понякога обратното е това, което радва най-много. Подарете персонализирана възглавничка с мил надпис. Например: „За най-любимата жена“, „За най-красивата“, „За моята…“, или пък възглавничка с красива снимка. Увековечете момента като подарите персонализиран подарък, който всеки път, щом бъде забелязан от вашата любима, ще ѝ навява приятни спомени.

възглавничка

18. Чаша със снимка или надпис

Подарете и дори и без повод практична и красива чаша със снимка или персонализиран надпис, която ще я кара да се усмихва и да мисли за вас всеки ден, докато пие кафе. С този подарък не само ще я изненадате, но със сигурност ще я зарадвате, защото няма да е очаквала подобен романтичен жест.

персонализирана чаша с надпис

19. Джобно огледалце

„Огледалце, огледалце, кажи ми коя е най-красива на земята?“. Помните ли приказката за Снежанка? В нея мащехата ѝ редовно се оглеждаше в магическото огледало на стената, което ѝ вдъхваше увереност, че е най-красива, докато Снежанка не порасна.

Не оставяйте своята любима майка, сестра, съпруга или приятелка да се чуди как изглежда във всеки един момент. Подарете ѝ оригинално и красиво (персонализирано с нейното име) джобно огледалце. Изберете красив дизайн и го поднесете с много любов и увещание, че красотата ще спаси света.

джобно огледалце

20. Персонализиран козметичен несесер

Стилна чанта за грим е чудесно решение за подарък за нежния пол, без значение от повода.

Зарадвайте вашата любима, майка или сестра като ѝ подарите персонализиран козметичен несесер, на който да пише нейното име. Така всеки път, когато го ползва, ще се сеща за вас, и ще се усмихва доволно. Защото подобен подарък е не само красив, но и практичен.

несесер

21. Бонус: Кредитната ви карта

Да, не се шегуваме! Това е най-добрият подарък за доста жени. Ако сте мъж и търсите подарък за любимата си приятелка или съпруга, (не е изключено в този план да попадне и на дъщеря ви), ако не ви е харесало нито едно от предложенията ни по-горе, или сте прекалено зает да избирате подаръци, нямате време за приготовления и т.н. – извадете смело тази вълшебна вещ и стискайте палци след покупките в нея да остане нещо и за вас! Жените са фурии, когато стане дума за харчене на пари, заделени настрани от ежедневните разходи за семейството. Те винаги имат представа къде трябва да бъдат похарчени, а и пазаруването прави всяка жена щастлива. Представете си колко щастливи хора ще направите с този подарък – от банковите служители, до магазинерите и най-вече любимата ви жена… само се надяваме сред щастливците накрая да бъдете и Вие.

кредитна карта

Щастието е в малките неща – да видиш усмивка на любимото лице, след като си го зарадвал с подарък. Не пропускайте да показвате обич и загриженост към най-близките си хора, защото те заслужават да знаят колко са важни за вас! А щастието е в споделянето…

Този сайт използва "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание , за показване на реклами, за анализиране на трафика, за да подобри Вашия потребителски опит. Приемам Прочети повече