Накратко за нас

by GIFTY.BG

„GIFTY.BG“

Ние сме тук и реализирахме всичко това, вдъхновени от любовта и красотата.
Надяваме се, че в сайта ни ще откриете микс от идеи, естетика и вдъхновение, които да Ви накарат да обикнете света, който създадохме. Именно, защото вярваме, че любовта е в основата на всяка добра идея, изградихме всичко с любов към Вас и онези, които обичате.Tук всяка Ваша идея ще получи попрището, от което се нуждае, за да оживее и функционира като градивен елемент на заобикалящия ни свят: лесно, бързо и достъпно.

1/ Нашата визия

Вярваме, че дизайнът трябва да бъде личен и добре проектиран, независимо от носителя. Тъй като все още нямаме просторен офис, с много цветя, красив полилей и топли цветове на стените, ние Ви предлагаме дизайн, който да създаде уюта и пространството, нужни на всеки, когато търси/реализира идеи или взима важни решения. Правилната структура на информацията, подробните снимки и описания са още едно улеснение, на което детайлно обърнахме внимание. Освен това се постарахме, редом с информацията за продуктите, да получавате и ценни знания за различни нестандартни и иновативни идеи, за приложението им и как можете да ги създадете сами. Преднамерено ще се стремим да преобърнем целия Ви свят и всичките Ви разбирания, ще предизвикаме творческия Ви усет и ще Ви убедим, че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!
2/ Нашите продукти
Сигурни сме, че много от тях ще ви изненадат! А, за да бъдем още по-полезни, както обещахме, ще реализираме и Вашите собствени идеи. Ще създадем продукти, които отразяват Вашата индивидуалност и ще са направени специално ОТ или ЗА Вас! Ще съдействаме и когато поискате да подарите и съхраните спомените си чрез редки и оригинални идеи. Към днешна дата, хиляди клиенти от цял свят ни се доверяват, а сега за пръв път на българския пазар, представяме гамата си от идеи и пред Вас.

3/ За нас

Всичко започна със страст към дизайна…
Ние сме семейство, което ни прави и още по-сплотени партньори в бизнеса. Казваме се Ели и Лъчезар. Когато преди няколко години започнахме, ние не предполагахме, че стартирайки нашето малко студио, ще докоснем толкова много сърца. За момента имаме огромен брой клиенти от цял свят, а доверието, което ни гласуваха бе още по-голям стимул да продължим да се развиваме.
Тайната на успеха при нас, е че се допълваме – Ели е фокусирана върху дизайните, а Лъчо към маркетинга и създаването на контакти. Основните ни клиенти са на Запад, но ние решихме да „внесем“ и пригодим нашия опит и за българския потребител. Вярваме, че дизайнът, представен под каквато и да е форма, трябва да бъде индивидуален и добре систематизиран. Именно това ще предложим и на всеки от Вас! Независимо в кой аспект на живота – сътрудничеството между идеите и красотата винаги ражда съвършенство!
Надяваме се, че ще харесате нашия малък магазин : )

Този сайт използва "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание , за показване на реклами, за анализиране на трафика, за да подобри Вашия потребителски опит. Приемам Прочети повече

UA-77784818-1