10 креативни идеи за покани

Публикувано от Ели 28/06/2017 1 Коментари

 

10 креативни идеи за покани

 

 

10 креативни идеи за покани за сватби и поводи

 

Когато става дума за любимите ни хора, е наистина трудно да направим перфектната покана или предложение. Обикновено се лутаме между варианти, чието реализиране често е препречено от стената на собствените ни предразсъдъци или финансови невъзможности. Накрая въпреки всичко, повечето от нас се отказват от креативността и залагат на традиционните начини, добре познати на всички ни. Все пак, ако искате да бъдете оригинални при избора на покана за вашите гости, или да направите предложението на живота Ви по начин, по който отсрещната страна ще може с удоволствие да разказва на всички... Ето няколко нестандартни идеи, които със сигурност Ви убегнаха, докато обмисляхте вариантите в главата си…

 

1 - Покана с балон

 

 

Балон покана

 

Ето го нашето първо предложение, на което можете да заложите, без никакви излишни притеснения. От една страна, това е един нестандартен вариант  да визуализирате тържествения начин, по който поканата Ви пътува към получателя си. Картичката не случайно изобразява летящ балон, а върху самия балон е вашето послание. Забавното в случая е, че човекът, за който е предназначена, първо ще трябва да надуе балона, за да може да види цялото послание, което той носи върху себе си. Чрез този нестандартен подход, Вие не само ще впечатлите отсрещната страна, но и ще запазите анонимността на посланието, докато то не достигне до правилния човек. 

 

2 - Шоколад – покана/предложение

 

 

Шоколад – покана/предложение

 

Сладките изкушения винаги са чудесен повод за усмивки. А представяте ли си да направите покана или предложение върху млечен шоколад? Никой не би отказал на подобна изненада! Но не можем да не предупредим, че изкусителният начин, по който ще изглежда, крие и някои рискове. Не е изключено, ако поканата Ви е предназначена за човек, който обожава шоколад, той въобще да не забележи посланието върху него и единственият му спомен от целия Ви труд, да бъде вкусът и сладостта на комбинацията от какао и мляко. Но ако обърнете достатъчно внимание на начина, по който ще поднесете поканата, това би било незначителен страх.

 

3 - Чаша за кафе с послание/предложение

 

 

 

Магическа чаша предложение или покана

 

Една от най-оригиналните идеи за поднасяне на тайно послание или предложение към някого, остава магическата чаша за кафе. На пръв поглед тя е като всички други чаши, които присъстват в кухненския рафт, но веднага след изливане на гореща напитка в нея, всичко излиза наяве. Можете да поднесете послания от типа: „Ще ставате баба и дядо!”, „Ще ставаш татко!”, „Ще се омъжиш ли за мен?”, "Ще заживееш ли при мен?”, „Ще обиколиш ли света с мен?” и т.н. По този начин ще изненадате отсрещната страна в най-неочаквания момент, само на една чаша кафе разстояние.

 

4 - Скрач офф картичка с послание

 

 

Скрач офф картичка с послание

 

Това е един от най-занимателните начини да предадете вашето послание до любимите хора. Тяхната задача ще е да грабнат монета и просто да изтрият полето на картичката, до което със ситни букви пише „изтрий тук”. Ако адресата на посланието Ви е човек, който обича игри като билетите на Националната лотария, тук със сигурност ще ударите джакпота! Освен, че бързо ще събудите интереса на отсрещната страна, старанието Ви също няма да остане незабелязано.

 

5 - Послание в мини бутилка ( можете да направите сами и/или с вашите деца )

 

Послание в мини бутилка ( можете да направите сами и/или с вашите деца )

 

Ето това е доста нестандартна, но в същото време и оригинална идея, лесна за реализация, дори с подръчни материали. Ако сте решили да го направите сами или с помощта на Вашите деца, рецептата е: няколко щипки морски пясък, 2-3 миниатюрни миди, изгорено по страните – листче хартия или папирус от магазините за подаръци и стъклено шише. Може да заложите и на хубава коркова капачка, за да може шишенцето да пътува непокътнато до своя получател… ако решите все пак да го пуснете във ваната например, подобно на пътуващите шишета по вода от миналото.

 

6 - Мини бутилка вино с персонализиран етикет предложение

 

 

Мини бутилка вино с персонализиран етикет предложение

 

Казват, че едно вино е хубаво, когато е отлежало с години. Ние обаче можем да Ви споделим и още един начин да направите виното хубаво… с послание към любим човек. Мини бутилките за вино освен, че предразполагат към романтична атмосфера, могат да бъдат уникален начин да направите предложение към любимия човек. Хубавото на този подарък е, че после може да бъде запазен през годините ви заедно и пак да е годен за консумация. Все пак виното не остарява, а само отлежава, както става и със силната любов.

 

7 - Чанта с подаръчета и предложение

 

 

Чанта с подаръчета и предложение

 

Понякога всичко, което би изненадало отсрещната страна е най-обикновен подарък с любимите му или необходими неща и картичка, на която да изразите своето послание. Особено, ако човекът, който искате да впечатлите е традиционалист и практичността е второто му Аз. Не е нужно да се замисляте много – просто му купете книга от любимия му автор или шоколадови бонбони и бутилка вино, добавете към всичко това красива картичка и просто напишете мислите, чувствата и желанията си към този човек. Все пак е важно да не забравяме, че понякога най-лесният път е най-правилен.

 

8 - Магнитна покана за хладилник / магнитен пъзел

 

 

Чанта с подаръчета и предложение

 

 

Магнитните покани за хладилник са нещо, което също би Ви позволило да блеснете пред другите. Тези кокетни покани са не просто красив начин да отправите своето предложение… те са и нещо, чието място е подсигурено почти веднага. Днес във всеки дом хората поставят магнитчета по хладилниците си и това автоматично Ви осигурява възможността Вашата покана да краси дълги години иначе скучната бяла врата на хладилника. От друга страна, хладилниците са едни от най-посещаваните места във всеки дом… представете си, освен изненадата от поканата, колко още пъти през годините ще предизвиквате приятни емоции, всеки път щом специалния човек, на който сте я подарили, погледне към нея. Ето защо магнитната покана си остава едно от любимите ни предложения.

 

9 - Конфети - покана

 

 

Помните ли колко пъти в детството си сте разпръсвали конфети из стаята, без значение дали е било с повод или без? Връщали сте ги обратно и после пак сте ги разпръсквали, или просто сте отваряли нови, ако сте имали в повече. Ето това забавно чувство ни кара да обичаме конфетите, дори когато пораснем. Ако не сте загубили детското в себе си, а още повече, ако и любимите Ви хора не са – ето това е страхотно поле за изява на вашата креативност. Можете да заложите на конфетите-покана, тъй като те не просто ще внесат добро настроение и връщане на детските спомени, но и ще подсилят цялата еуфория с Вашето предложение върху тях.

 

БОНУС: Пъзел покана с предложение за сватба

 

 

 

Няма по-интересен и забавен начин от това да подредиш пъзел, още повече, ако върху него е изписано послание, предназначено за теб самия. При сглобяването на цялата част всеки един човек с нетърпение следи буквичките, които се получават, търси правилните парченца и едновременно с това се забавлява. Не е нужно да поставяте под съмнение дали тази идея е добра. Доказано е, че да поканите или да направите предложение по този нестандартен начин, винаги е вълнуващо преживяване за отсрещната страна. Можете просто да разпилеете парченцата на място, на което знаете, че другияще ги види, или да ги поднесете към подарък, или букет с цветя. Какъвто и вариант да изберете, успехът е гарантиран. Всички обичаме пъзели, всички обичаме хубави предложения, но още повече обичаме добрите идеи. Ето защо ви представяме тази като бонус към останалите, а не като последна в списъка ни. 

Етикети: идеи

1 Коментари

Kolin:
25/01/2018, 10:46:08 AM
Отговори

Наистина много оригинални предложения! Особено много ми хареса пъзела!

Оставете коментар

10 креативни идеи за покани

10 креативни идеи за покани

Ели 28/06/2017 1
 10 креативни идеи за покани   Когато става дума за любимите ни хора, е наистина трудно да направим перфектната покана или предложение. Обикновено се ...
Вижте още
15 интересни идеи за подарък към любимата жена

15 интересни идеи за подарък към любимата жена

Ели 24/04/2017 0
  15 интересни идеи за подарък към любимата жена  Обикновено, когато става дума за подарък посветен на любима жена, без значение дали ще е съпруга, пр...
Вижте още
Ние сме тук!

Ние сме тук!

Елмира 13/01/2017 2
  Ние сме тук!           Ние сме тук и реализирахме всичко това, вдъхновени от любовта и красотата. Надяваме се, че в сайта ни ще откриете микс от иде...
Вижте още