15 интересни идеи за подарък към любимата жена

Публикувано от Ели 24/04/2017 0 Коментари

 

 

15 интересни идеи за подарък към любимата жена

 

 

Обикновено, когато става дума за подарък посветен на любима жена, без значение дали ще е съпруга, приятелка, колежка, майка или дъщеря - всеки от нас мислено се раздвоява между представата за необходимо и красиво. Винаги се колебаем, съмняваме, търсим предложения от втори… трети човек, а накрая рядко сме удовлетворени от избора си. Не защото не е правилен, а защото е взет в последния момент, победил надпреварата с останалите ни идеи поради някаква причина. Често тази причина се крие във важни причини като: цена, търговски вид или практичност. След тези мъчителни дилеми, оставаме с мисли за това как би реагирала отсрещната страна, ако бяхме избрали нещо друго и така порочния мисловен кръг предизвиква в мозъка ни чувство за безсилие, несигурност и дори обърканост всеки път, когато се появи повод за избор на нов подарък.

 

 

За жените е нещо като вроден инстинкт желанието да бъдат изненадвани. По природа те обичат да получават подаръци и да ги колекционират в съкровищницата от спомени, която рисува произхода на всяка вещ около тях. Не е тайна обаче, че ако попитате една жена какво би желала да й подарите – тя в повечето случай няма да бъде напълно откровена в отговора си. Най-малкото, защото ви обича твърде много и не иска да изпразни джоба ви за неща, които не са с някакво полезно приложение. Клише е, че жените не знаят какво искат. Напротив, те са целеустремени по природа, знаят точно къде се намират във всеки един момент и винаги могат да получат онова, което искат наистина силно.  За съжаление обаче, на всички тези качества понякога контрастира мълчанието и именно то е първоизточника на проблемите с откриването на перфектния подарък. Ето защо ние ще ви предложим 15 от най-често срещаните желания на нежния пол. Не се съмнявайте! Жената, която искате да изненадате си е мислила за всяко едно от тези 15 неща, макар и в различен момент от живота й:

 

 

№1:  Ваучер за студио за красота / ваучер за масаж.

 

Какво по-добро от СПА? Не, няма как да объркате нещо с подобен подарък. Всяка жена обича да бъде обгрижвана, дори и онези, които казват обратното. Все пак жената е богиня, истинска Афродита, която заслужава от време на време да се потопи в извора на вечната красота.

 

Подарък Ваучер за студио за красота - ваучер за масаж.

 

 

 

№2: Декоративна/ природна козметика

 

Жените хвърлят луди пари за козметика. И тук не можете да сгрешите в избора си. Кремове, шампоани, душ-гелове, гримове, лакове за нокти… в 21 век няма жена, която да не изпитва слабост поне към едно от тези неща. Това е още едно от нещата, в които не можете да сбъркате.

 

Подарък за жена - декоративна козметика

 

 

 

№3: Бельо

 

Макар и не всички, повечето жени обичат да прекарват известно време пред щандовете за бельо. Разглеждат цялостния вид, проверяват материята и еластичността. Ако сте забелязали, че жената, на която търсите подарък има слабост към бельото – ето това е перфектният подарък за нея.

 

Бельо за подарък

 

 

 

№4: Курс по танци, Зумба, Латино и т.н.

 

Напоследък стана модерно всички да ходят на танци. Всяка жена жадува да види изражението на приятелките или колежките си, когато се похвали с посещенията си на нещо подобно. Единственото, което може да стане, ако й подарите курс по танци, е да видите жената до вас щастлива, енергична, мотивирана и с доста подобрено самочувствие.

 

Зумба и танци - чудесен подарък

 

 

 

№5: Цветя/ шоколад ( обичайното )

 

Да, няма лошо да заложите на сигурното! Това е подарък, в който няма как да сгрешите. Ако жената, за която е предназначен, е вашата любима – добавете вечеря на свещи към общата картина… и voalá! От жената до вас няма да има по-щастлива.

 

Шоколади, цветя и сладости- класическия подарък

 

 

№6: Екскурзия в чужбина или в страната

 

Имате желание да направите скъп подарък? Няма причина да не подарите: ПРИКЛЮЧЕНИЕ. Една екскурзия предлага точно това – приключения, нови места и нови хора, които после се превръщат в прекрасни, незабравими спомени. Казват, че светът е малък, но това не е причина да се лишим от опознаването му. Всяка жена обича да пътува!

 

Екскурзия в чужбина - сахара, подарък от любимия

 

 

 

№7: Книга - за жените, които обичат да четат

 

Книгата е най-универсалният подарък, когато искаме да слеем полезното с практичното. Ако жената отсреща цени хубавите книги – отправете се към най-близката книжарница. По пътя помислете за автор, заглавие, жанр… претърсете всяко кътче на спомените си. Помислете за нещата, които ви е споделила, когато последно сте се заприказвали за книги. Така наистина ще успеете да намерите перфектния подарък.

 

супер подарък за начетените - книга-

 

 

№8: Фотосесия

 

В ерата на фейсбук стана модерно да си имаш собствена фотосесия. Всеки може да вдигне телефона или фотоапарата си и да направи снимка, но най-впечатляващи си остават снимките от фотосесии. Едва ли някой би отрекъл, че всеки от нас тайничко желае да е модел за един ден, а после всички да разберат. Но най-хубавото е, че подобни снимки са перфектен спомен, който да показваме на следващите поколения.

 

Идва ерата на фейсбук - подари Фотосесия на любимата

 

 

№9: Подарък със снимка: фотоалбум, снимка с колаж върху каменна плоча или пъзел, който да сглобите заедно…

 

Каквото и да изберете, отново не можете да сгрешите. Фотоалбумите са сред най-любимите вещи на жените. Освен съкровищница от спомени, те са и истински извор за истории, случки и събития, които стоплят сърцето на всеки един от нас, докато ги споделя с човека отсреща. Снимките със забавни колажи също са чудесна идея. Те ще предизвикват усмивка у човека, на който са посветени, всеки път, когато ги погледне. Пъзелите със снимка (ако не сте попадали до сега на този оригинален вид подарък - вижте нашата секция Пъзели и магнити със снимка) също са перфектна идея, още повече, ако изобразяват снимки от пътувания или скъпи моменти заедно. Докато сглобявате парченцата заедно, винаги ще можете да видите много повече от снимката, отколкото в цялостния й вид. Всяко парченце ще носи елемент, на който със сигурност не сте обръщали особено внимание преди. Освен забавно, сглобяването на пъзела ще ви накара да разгледате снимките си по един нов, интересен и вълнуващ начин.

 

Магнитен фотопъзел със снимка на клеинта - персонализирани подаръци

 

 

№10: Билети за концерт или театър

 

Културните събития също са добър избор, когато човекът отсреща е ценител на хубавата музика или на театралните представления. Билетите за опера и театър са сред най-актуалните подаръци в чужбина. Ако жената до вас е ценител, подарете й една вечер на подобно място и тя винаги ще си спомня с усмивка за него.

 

Подарък билети за театър или концерт

 

 

№11: Ключодържател / запалка със снимка

 

Ключодържател, запалка, а дори и амулет-кутийка, в чиято сърцевина се крие ваша или обща снимка… Всичко това прави обикновената вещ в скъпо съкровище. Да не забравяме, че собственият дизайн придава още по-голяма уникалност на предмета. Ако все още не сте попадали на тази концепция за подарък - не се притеснявайт, защото това е нещо ново, нещо иновативно и оригинално, което може да разгледате в нашата секция Персонализирани подаръци и Ключодържатели. Това е особен тип подарък, защото тя ще го носи постоянно със себе си, ще прави впечатление на приятелите и колегите й. Идеята, която вложите в подаръка ще е онова, за което тя ще говори пред всички, когато я попитат за него. Не забравяйте, че оригиналната идея гарантира и нейната привързаност към подаръка.

 

Ключодържател или запалка със снимка на любимия или близък човек

 

 

№12: Бутикова торта или бонбонен букет

 

Тези две сладки изобретения на творческия ум, съчетават красотата и изкушението по неописуем начин. Едва ли има жена, която не би се поддала на примамливото изящество, което имат. Научно е доказано, че сладкото предизвиква щастие у всяка жена, поради притока на ендорфини. Подобен подарък със сигурност е отлично решение, когато става дума за нежния пол!

 

Бутикова торта или бонбонен букет

 

№13: Домашен любимец

За онези, които си нямат, а обичат животните това ще е не просто подарък, а истински празник по посрещането на нов член в дома! Зайчета, хамстери, морски свинчета, чинчили, котенца, кученца, папагали, рибки… голямо разнообразие от животни чака своя любящ стопанин във всеки по-голям зоомагазин. Така ще направите щастлива не само жената до вас, а и душичката, която оставите на нейните грижи.

 

Домашен любимец за подарък за жена

 

 

№14: Домакински уред

 

Въпреки, че поставихме на преден план неща, свързани с вътрешното АЗ на жените, дойде време да потърсим подарък и през погледа на жената – домакиня. Колкото и да искаме да се поглезим на своя ден, да се почувстваме специални – винаги идва моментът на усамотението ни в кухнята. Ето защо кухненските уреди и принадлежности не винаги са най-лошият избор за подарък. Именно полезността им ги прави ценни и важни, макар и в битов план.

 

Домакински уред за подарък за любимата жена

 

 

№15: Кредитната ви карта

 

Да, не се шегуваме! Това е най-добрият подарък за доста жени. Ако сте мъж и търсите подарък за любимата си приятелка или съпруга, (не е изключено в този план да попадне и на дъщеря ви), ако не ви е харесало нито едно от предложенията ни по-горе, или сте прекалено зает да избирате подаръци, нямате време за приготовления и т.н. – извадете смело тази вълшебна вещ и стискайте палци вътре в нея да остане нещо и за вас! Жените са фурии, когато стане дума за харчене на пари, заделени настрани от ежедневните разходи за семейството. Те винаги имат представа къде трябва да бъдат похарчени тези пари, а и пазаруването прави всяка жена щастлива. Представете си колко щастливи хора ще направите с този подарък – от банковите служители, до магазинерите и най-вече любимата ви жена… само се надяваме сред щастливците накрая да бъдете и Вие. 

 

Кредитната карта е - супер подарък за любимата жена!

 

Оставете коментар

10 креативни идеи за покани

10 креативни идеи за покани

Ели 28/06/2017 1
 10 креативни идеи за покани   Когато става дума за любимите ни хора, е наистина трудно да направим перфектната покана или предложение. Обикновено се ...
Вижте още
15 интересни идеи за подарък към любимата жена

15 интересни идеи за подарък към любимата жена

Ели 24/04/2017 0
  15 интересни идеи за подарък към любимата жена  Обикновено, когато става дума за подарък посветен на любима жена, без значение дали ще е съпруга, пр...
Вижте още
Ние сме тук!

Ние сме тук!

Елмира 13/01/2017 2
  Ние сме тук!           Ние сме тук и реализирахме всичко това, вдъхновени от любовта и красотата. Надяваме се, че в сайта ни ще откриете микс от иде...
Вижте още