Ние сме тук!

Публикувано от Елмира 13/01/2017 2 Коментари

 

 

Ние сме тук!         

 


Ние сме тук и реализирахме всичко това, вдъхновени от любовта и красотата.
Надяваме се, че в сайта ни ще откриете микс от идеи, естетика и вдъхновение, които да Ви накарат да обикнете света, който създадохме. Именно, защото вярваме, че любовта е в основата на всяка добра идея, изградихме всичко с любов към Вас и онези, които обичате. И с цел да Ви приветстваме още по-топло, тъй като се вълнуваме от новото и различното, предлагаме на първите 100 наши клиенти – 10% доживотна отстъпка от всички продукти! Така ще имате сигурността, че тук всяка Ваша идея ще получи попрището, от което се нуждае, за да оживее и функционира като градивен елемент на заобикалящия ни свят: лесно, бързо и достъпно.

 


1/ Нашата визия

 


Вярваме, че дизайнът трябва да бъде личен и добре проектиран, независимо от носителя. Тъй като все още нямаме просторен офис, с много цветя, красив полилей и топли цветове на стените, ние Ви предлагаме дизайн, който да създаде уюта и пространството, нужни на всеки, когато търси/реализира идеи или взима важни решения. Правилната структура на информацията, подробните снимки и описания са още едно улеснение, на което детайлно обърнахме внимание. Освен това се постарахме, редом с информацията за продуктите, да получавате и ценни знания за различни нестандартни и иновативни идеи, за приложението им и как можете да ги създадете сами. Преднамерено ще се стремим да преобърнем целия Ви свят и всичките Ви разбирания, ще предизвикаме творческия Ви усет и ще Ви убедим, че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

 


2/ Нашите продукти

 


Сигурни сме, че много от тях ще ви изненадат! А, за да бъдем още по-полезни, както обещахме, ще реализираме и Вашите собствени идеи. Ще създадем продукти, които отразяват Вашата индивидуалност и ще са направени специално ОТ или ЗА Вас! Ще съдействаме и когато поискате да подарите и съхраните спомените си чрез редки и оригинални идеи.  Към днешна дата, хиляди клиенти от цял свят ни се доверяват, а сега за пръв път на българския пазар, представяме гамата си от идеи и пред Вас.

 


3/ За нас

 


Всичко започна със страст към дизайна…

Ние сме семейство, което ни прави и още по-сплотени партньори в бизнеса. Казваме се Ели и Лъчезар. Когато преди няколко години започнахме, ние не предполагахме, че стартирайки нашето малко студио, ще докоснем толкова много сърца. За момента имаме огромен брой клиенти от цял свят, а доверието, което ни гласуваха бе още по-голям стимул да продължим да се развиваме.

 

Тайната на успеха при нас, е че се допълваме  - Ели е фокусирана върху дизайните, а Лъчо към маркетинга и създаването на контакти. Основните ни клиенти са на Запад, но ние решихме да "внесем" и пригодим нашия опит и за българския потребител. Вярваме, че дизайнът, представен под каквато и да е форма, трябва да бъде индивидуален и добре стистематизиран. Именно това ще предложим и на всеки от Вас!  Независимо в кой аспект на живота - сътрудничеството между идеите и красотата винаги ражда съвършенство!

 


Надяваме се, че ще харесате нашия малък магазин : )

Етикети: За нас

2 Коментари

Violeta:
14/01/2018, 01:09:02 PM
Отговори

Zdraveite as vchera porachah edna visulka za kuche gravirano imeto i nometa no sam zabravila da vi napisha koi nomer i kakvo ime da napishete na visulkata ako moje da se svarjete s men shte sam vi blagodarna .

Елмира Лазарова:
14/02/2018, 11:22:24 AM
Отговори

Можете да се свържете с нас на:Телефон / Viber 0887996004e-mail: sales@gifty.bg

Оставете коментар

10 креативни идеи за покани

10 креативни идеи за покани

Ели 28/06/2017 1
 10 креативни идеи за покани   Когато става дума за любимите ни хора, е наистина трудно да направим перфектната покана или предложение. Обикновено се ...
Вижте още
15 интересни идеи за подарък към любимата жена

15 интересни идеи за подарък към любимата жена

Ели 24/04/2017 0
  15 интересни идеи за подарък към любимата жена  Обикновено, когато става дума за подарък посветен на любима жена, без значение дали ще е съпруга, пр...
Вижте още
Ние сме тук!

Ние сме тук!

Елмира 13/01/2017 2
  Ние сме тук!           Ние сме тук и реализирахме всичко това, вдъхновени от любовта и красотата. Надяваме се, че в сайта ни ще откриете микс от иде...
Вижте още